Valikko Sulje

Korea Gateway tarjoaa erilaisia vientiin liittyviä palveluja pienestä markkinaselvityksestä vaativaan tuotelanseeraukseen Etelä-Korean markkinoille.  Yhtiömme tarjoaa kolme erilaista palvelukokonaisuutta yrityksen koosta riippumatta.

Yrityskonsulttipalvelut

Viennin ensimmäinen askel on tuotteen markkinaselvitys. Markkinatutkimuksen avulla saadaan tietoa suomalaisen tuotteen kilpailukyvystä ja alan markkinatilanteesta. Tästä selvityksestä käy ilmi tärkeätä tietoa viennin onnistumiselle. Korea Gatewayn tekemät markkinatutkimukset tehdään suomalaisen vientiyrityksen näkökulmasta. Ne perustuvat useamman maahantuojan näkemyksiin ja kuluttajien käyttäytymiseen sekä markkinatrendeihin. Tuotteen markkinasegmentaation selvittäminen on tärkeä asia myyntisuunnitelman luomiseksi. Markkinatutkimuksessa kartoitetaan tuotteiden kilpailuargumentit ja myyntiperusteet.

Korea Gateway tarjoaa konsulttipalvelua kehitysyhtiöiden projekteille ja yksityisille yrityksille. Konsulttipalveluita voivat olla muun muassa markkinatutkimus, yrityskoulutus ja tulliesteiden selvitys tai jopa tytäryhtiön tai sivutoimiston perustamisessa avustaminen.

Match Making -palvelut

Tarjoamme korkeatasoisia asiakastapaamisia viennin onnistumiseksi. On tärkeää etsiä suomalaisen tuotteen kilpailukykyä ymmärtäviä asiakkaita, joilla on näkemys ja usko tuotteeseen.  Hyvällä kumppanilla on kyky markkinoida tuotetta ja toteuttaa myyntiä tehokkaasti riittävän laajalla verkostolla.

Asiakkaan yrityksen tase ja yleinen imago sekä luotettavuus on hyvä tarkistaa. Vientiyrityksille Match Making tapaamiset ovat tärkeitä myyntitilaisuuksia, joten niihin kannattaa panostaa. Match Making palveluissa on laatueroja. Tarjoamme räätälöityjä Match Making palveluja asiakasyritykselle. Palvelut vaihtelevat kevyestä tapaamisesta pitkälle valmisteltuun kaupalliseen tapaamiseen.

Tuotteiden lanseerausohjelma

Vientiä yrittäneet yritykset ovat voineet kokea, että omia tuotteita ei halua ostaa kukaan. Vientiponnisteluja on tehty jo pidemmän aikaa ja erilaiset vientiohjelmat sekä Business Finlandin palvelut ovat tulleet tutuksi. Hyviä kontakteja on saatu ja löydetty useita kiinnostuneita maahantuojia, mutta viime metreillä kauppa on kariutunut tai yhteydenpito on loppunut yhtäkkiä.

Korea Gateway tarjoaa yrityksille lanseerausohjelman, jossa vientityö tehdään alusta loppuun asti. Työ alkaa markkinatutkimuksella ja vientiselvityksellä. Korea Gateway hoitaa maahantuontivelvoitteet ja toteuttaa maahantuonnin. Sen jälkeen otamme yhteyttä sopiviin jälleenmyyjiin ja jakelijoihin ja tuote viedään myyntihyllylle asti. Kauppasopimusta tehtäessä suomalainen asiakkaamme voi vaikuttaa sopimussisältöön. Projektin kesto riippuu vientiyrityksen valmiudesta ja markkinatilanteesta kestäen kuitenkin vähintään yhden vuoden. Kyseessä on siis täyden palvelun kokonaisuus.