Valikko Sulje

Korea Gateway Oy - Pikaväylä Etelä-Korean markkinoille

Vienti

Olemme suomalainen kuluttajatuotteiden vientiyritys. Päämarkkina-alueemme on Etelä-Korea. Toimimme yrityksellenne aitona vientikumppanina ja rakennamme tuotteillenne myyntiverkoston Etelä-Koreaan. Toimipisteemme sijaitsee Suomessa Joensuussa. Etelä-Korean toimipisteemme on Soulissa.

Korea Gateway Oy:lla on verkkokauppatoimintaa useissa eteläkorealaisissa markkinapaikoissa (Naver.com, Wemakeprice.com ja Coupangissa.com).

Onko yrityksellänne vientiin sopivia tuotteita? Korea Gateway Oy arvioi tuotteidenne menestymisen mahdollisuudet ja toteuttaa myynnin Etelä-Koreaan. Hoidamme tarvittavat myyntityöt ja tavaroiden toimituksen eteläkorealaisille asiakkaille. Teemme ostot Suomesta, jolloin yrityksen vientiin liittyvä luottoriski jää pois.

Ota rohkeasti yhteyttä, etsimme jatkuvasti uusia menestystuotteita!

Yrityskonsultointi

Onko yrityksellänne kiinnostusta päästä Etelä-Korean markkinoille, mutta ette tiedä kuinka se tapahtuu? Korea Gateway tarjoaa yrityksille konsulttipalveluita Etelä-Korean markkinoille pääsemiseksi. Koulutamme ja opastamme yrityksiä erilaisissa ulkomaankauppaan liittyvissä kysymyksissä. Valmennamme yrityksiä räätälöimään tuotteensa Etelä-Korean markkinoille sopiviksi. Pilottituotteiden myyntimenestys testataan aidossa myyntiympäristössä ja myymälöistä kerätyistä tiedoista.

Uskomme aktiiviseen myyntiin. Valttinamme ovat innostuneet ja suomalaiset tuotteet hyvin tuntevat paikalliset myyjät. Paikallisesti toteutetut myyntivalmennukset sekä Suomi- ja tuotekoulutukset parantavat myyntiä.