Valikko Sulje

In-Seon Hwang

Toimitusjohtaja
Olen Korea Gatewayn perustaja In-Seon Hwang. Olen syntynyt Etelä-Koreassa. Muutin Suomeen 11-vuotiaana ja olen saanut suomalaisen koulutuksen. Olen valmistunut Aalto-yliopistosta diplomi-insinööriksi pääaineena mekatroniikka. Olen työskennellyt Etelä-Korean kaupallisessa edustustossa, jossa kansainvälinen kauppa tuli minulle tutuksi. Opiskeluajasta lähtien olen tehnyt Suomen ja Korean kielen välistä kulttuuri- ja liikeneuvottelutulkkausta. Olen ollut yrittäjänä vuodesta 2001. Koen, että minulla on kaksi kotimaata ja siksi Suomen ja Etelä-Korean välisen vuorovaikutuksen edistäminen on elämäntapani.
inseon.hwang@koreagateway.fi
+358405502445

Cheong Cheol Ung

Country Manager
Olen Cheong Cheol Ung ja Korea Gatewayn partneri. Vastaan Korea Gatewayn Etelä-Korean toimistosta. Valmistuin arvostetusta Seoulissa sijaitsevasta Kyoung Hee yliopistosta. Minulla on pitkä kokemus digitaalisesta toimintaympäristöstä ja e-Commerce liiketoiminnan puolelta. Erityisen tutuksi minulle ovat tulleet muun muassa vapaa-ajan tuotteet, kosmetiikkateollisuus ja terveyskaupan ala. Tavoitteenani on saada suomalaisia tuotteita lanseerattua Etelä-Korean markkinoille, ja Korean kautta myös Kiinan markkinoille.
cheoung.cheong@koreagateway.fi
+82 10 5711 1218

Dae Jin Hwang

Hallituksen puheenjohtaja
Nimeni on Dae Jin Hwang. Olen muuttanut Suomeen 1979. Suomen ja Etelä-Korean välistä vuorovaikutusta olen edistänyt 1980-luvulta lähtien. Olen ollut mukana toteuttamassa Suomen ja Etelä-Korean ystävyyskaupunkitoimintaa, yliopistojen välistä yhteistoimintaa ja tarjonnut konsultointipalvelua suomalaisille ja korealaisille yrityksille.
hwangdaejinfin@gmail.com

Suomen tunnettavuuden edistämiseksi Etelä-Koreassa tehdystä työstä Suomen valtio on myöntänyt Dae Jin Hwangille ansiomitaleita. Etelä-Korean pääministeri on myös huomioinut kunniakirjalla Dae Jin Hwangia. Tällä hetkellä Dae Jin Hwang on Etelä-Korean Boeun kunnan kunniasuurlähettiläs. Dae Jin Hwang on saanut myös lukuisia muita kunnia- ja ansiomainintoja erilaisilta organisaatiolta

Jung Yang-Bum

Senior Advisor
Olen Jung Yang-Bum ja työskentelen Maekyng BIZ divisioonan johtajana Etelä-Korean mediatalo Mae Kyung Media Group yrityksessä. Olen työskennellyt aiemmin suuryhtiö Dae Woolla vientipäällikkönä. Tämän vuoksi ymmärrän hyvin ulkomaankaupan haasteet. Olen työskennellyt pitkään kansainvälisen kaupan alalla ja tehnyt uraa johtavassa asemassa yhteensä yli 20 vuotta. Autan Korea Gatewayn asiakkaita Etelä-Korean markkinoille pääsemisessä.
ybjung@mkinternet.com

Yrityksen lasku- ja toimitusosoite

Korea Gateway
y-tunnus: 0782069-3
Korea Gateway on Han Moo Do Martial Art Oy:n aputoiminimi

Liinatie 4
80140 Joensuu