Valikko Sulje

Henkilöstö

In-Seon Hwang

Toimitusjohtaja
Olen tiimirakentaja. Tykkään tarkastella asioista laajassa kuvassa ja kokonaisvaltaisesti. Suomen ja Etelä-Korean välisen suhteiden edistäminen alkoi jo nuoresta iästä lähtien kielitaitoni vuoksi. Minun ydinosaamineni on markkinatutkimuksen tekemisessä. Suomalaisten tuotteiden menestyminen Etelä-Koreassa on tavoitteeni, ja sen vuoksi perustin Korea Gateway -yrityksen. inseon.hwang@koreagateway.fi
+358405502445

Hannu Verronen

Viestintäpäällikkö
Minulla on yli 30 vuoden kokemus media-alalta. Kokonaisvaltaisen viestinnän suunnittelu ja kehittäminen ovat erikoisosaamisaluettani. Onnistunut yritysviestintä luo pohjan hedelmälliselle yhteistyölle ja vähentää virhetulkintojen mahdollisuutta. Autan yritystänne positiivisen ja uskottavan brändin rakentamisessa, sisällöntuotannossa ja muissa viestintään liittyvissä asioissa.

Kyung Hee Kim

Myyntipäällikkö
Tehtäväni on koordinoida suomalaisten tuotteiden myyntiä Etelä-Koreassa. Etsin suomalaisille tuotteille jälleenmyyjiä ja rakennan myyntiverkostoja. Olen työskennellyt lähes koko työurani ajan erilaisissa kaupan alan tehtävissä. Olen iloinen voidessani esitellä laadukkaita suomalaisia tuotteita asiakkailleni. Laajan verkostoni ja ammattitaitoni avulla löydämme tuotteillenne parhaat mahdolliset myyntikanavat.

Maarit Rossi

Senior Advisor
Koulutuksen toteutus ja rakentaminen ovat ydinosaamiseni. Koko urani olen toiminut opetusalalla ja kansainvälisyys on ollut kiinnostukseni kohteena. Kansainvälisille kauppakumppaneille tarjottava tuoteosaamiskoulutus on yksi tärkeimpiä myynninedistämistehtävistä. Minulla on kokemuksia eri kokoisista ja onnistuneista hanketyöstä. Koulutussisältöiset vientihankkeet ovat minun mieleisiä työtehtäviäni.

Yhteydenottolomake

Yrityksen lasku- ja toimitusosoite

Korea Gateway Oy
y-tunnus: 0782069-3

Liinatie 4
80140 Joensuu